Nimes Matbordsgrupp

Nimes Matbordgrupp

En serie mat- och cafébord med snyggt ribbade bordstoppar och konade runda ben. Framtagna med en ny unik teknik som ger ett dämpande ljud på bordsskivan.

Covelo Karmstol

Skönhet behöver inte alltid ta stor plats. Denna matstol visar sin stil med luftig design och den rundade ryggen som ger en utmärkt sittkomfort.

Bekväm, elegant och med en naturlig känsla. Covelo är serien med luftigt vävd konstrotting i ett snyggt mönster som också är skön att sitta i. Alla delar kommer med sin ombonade känsla passa utmärkt in i såväl lummiga bersåer som öppna trädäck.

Artikelnummer:
3100-80

21 250 kr

Produktbeskrivning

Nimes Matbordgrupp En serie mat- och cafébord med snyggt ribbade bordstoppar och konade runda ben. Framtagna med en ny unik teknik som ger ett dämpande ljud på bordsskivan. Covelo Karmstol Skönhet behöver inte alltid ta stor plats. Denna matstol visar sin stil med luftig design och den rundade ryggen som ger en utmärkt sittkomfort. Bekväm, elegant och med en naturlig känsla. Covelo är serien med luftigt vävd konstrotting i ett snyggt mönster som också är skön att sitta i. Alla delar kommer med sin ombonade känsla passa utmärkt in i såväl lummiga bersåer som öppna trädäck.

Produktdata

Ytterligare information

Vikt 90 kg
Dimensioner 210 × 200 × 100 cm

Produktblad

Soon...