Soffgrupp Lerberget

Soffgrupp Lerberget

Genomtänkt design och högsta möjliga komfort möts i denna framtida klassiker till loungesoffa, med plats för två eller tre. Kommer i en modern dämpad grön nyans, eller klassiskt Antracitgrå som lätt kombineras med olika soffbord, kuddar och plädar för en uteplats du aldrig vill lämna.

Lerberget är en premiumserie utöver det vanliga, både i kvalité och design. När de bästa möjliga materialen möter genomtänkt design i varje detalj har du en soffgrupp som inte bara drar blickarna till sig, här sitter du även mer bekvämt än någonsin. Stomme i rostfritt i två sobra nyanser, breda dekorativa ribbor under extra sköna kuddar och vackra detaljer i armstöden – denna grupp kommer att göra sig perfekt på alla uteplatser den möter.

Soffbord Hallavara

Med skiva i kompositsten och stativ i rostfritt har du ett gediget soffbord som håller länge, och går utmärkt att kombinera med flera olika soffgrupper. Hallavara soffbord kommer i två storlekar. Välj mellan det större för den rejält tilltagna soffgruppen, eller varför inte två mindre att kombinera som du vill när antalet sittplatser blir fler eller färre.

För den stora altanen, trädgården eller uteplatsen där soffgruppen verkligen får ta plats. Tack vare nutida design och bästa material skapar Hallavara en modern loungeplats i grönskan, med plats för många.

Artikelnummer:
8642-73-710

68 750 kr

Produktbeskrivning

Soffgrupp Lerberget Genomtänkt design och högsta möjliga komfort möts i denna framtida klassiker till loungesoffa, med plats för två eller tre. Kommer i en modern dämpad grön nyans, eller klassiskt Antracitgrå som lätt kombineras med olika soffbord, kuddar och plädar för en uteplats du aldrig vill lämna. Lerberget är en premiumserie utöver det vanliga, både i kvalité och design. När de bästa möjliga materialen möter genomtänkt design i varje detalj har du en soffgrupp som inte bara drar blickarna till sig, här sitter du även mer bekvämt än någonsin. Stomme i rostfritt i två sobra nyanser, breda dekorativa ribbor under extra sköna kuddar och vackra detaljer i armstöden – denna grupp kommer att göra sig perfekt på alla uteplatser den möter. Soffbord Hallavara Med skiva i kompositsten och stativ i rostfritt har du ett gediget soffbord som håller länge, och går utmärkt att kombinera med flera olika soffgrupper. Hallavara soffbord kommer i två storlekar. Välj mellan det större för den rejält tilltagna soffgruppen, eller varför inte två mindre att kombinera som du vill när antalet sittplatser blir fler eller färre. För den stora altanen, trädgården eller uteplatsen där soffgruppen verkligen får ta plats. Tack vare nutida design och bästa material skapar Hallavara en modern loungeplats i grönskan, med plats för många.

Produktdata

Ytterligare information

Vikt 130 kg
Dimensioner 200 × 200 × 100 cm

Produktblad

Soon...